Monday, January 3, 2011

hantu lurah kopek!

haih..kete wat hal..tetibe mati di puncak bukit..
apekah persoalan yng timbul bermain berlegar difikiran ku ini...semestinya member ku menyatakan timing chain..abgku kata battery low,shock, contact point...smue itu hanyalah sebahagian daripada alasan dan kupasan semata mata...aq telah menyusahkan abgku..aiyo..sory bro..wa dah susahkan mu tok tow kereta kecil ku..plan bersama sekejap musnah ditelan masa..zaman berjoget dgn kwn ku akhirnya tgl mimpi...so skunk kat bengkel...aq xtau bila bleh siap..hopefully under 4rat..i dont have enough money anymore..

mengamuk? marah? bengang? aka perasaan negatif [-] menyelumbungi pemikiran wasilah ku ini..panjang kata aq berada dlm dilema.menunggu abgku sejam di HIGHWAY to hell...tow kereta ke bengkel dgn 40km/h bersamaan brek jem...aq xtau nak ckp pe..penulis mengajak isi hati pembaca menyelami semangat kesukanan Chelsea seri lagi dgn Aston Villa...menyusuri denak2 yg dipenuhi duri..menyelami hujan yg dingin nan hangat..aura misteri jelas terasa..adakah ini permulaan 2011? nanti kan episod seterus nya yg berkisarkan seorg pemuda menempuhi liku2 kehidupan..saksikan lakonan mantap  daripada ‘superstar’ AIRI TILOPICA dgn filem arahan pengarah terkenal Khaliod GAgap dlm..
"HANTU LURAH KOPEK"

HANTU LURAH KOPEK ada berkait rapat dengan filem Zombie Tanam Pokok, juga arahan pengarah yang sama. Sesuai untuk tontonan seisi keluarga, kami jamin anda akan ketawa berdekah-dekah, bisa menghiburkan hati yang lara dek putus cinta.

Bertajuk seram namun ia bukan cerita hantu biasa tetapi menyisipkan cerita kemasyarakatan dan cinta kepada negara.

Pecah panggung dengan jerit tawa memenuhi ruang. Kesinambungan daripada filem COMPRESSORKU REKON, HANTU LURAH KOPEK (HLK) masih mengekalkan genre komedi seram dan penuh kejutan. Walau tidak membariskan bintang ternama atau memaparkan adegan seksi aka porno ariel petepon, HLK tetap menarik dan menghiburkan.

Mungkin daripada tajuk, penonton boleh mengagak apa yang bakal berlaku kepada jalan penceritaannya, namun filem ini bukanlah klise seperti yang ada pada sesetengah filem tempatan. Menegaskan filem arahannya merupakan anti tahyul, Khaliod GAgap berkata ini adalah cara untuk menonjolkan budaya pembaziran penuh dengan budaya tahyul yang terlalu kuat disertakan aksi lucah keterlaluan. lokasi penggambarannya dijalankan di sekitar GAMBANG, KUANTAN & PEKAN.

Kemaruk musim simpan duit & buang duit, filem arahan Khaliod GAgap berjudul HANTU LURAH KOPEK baru saja membuang kutipan duit sebanyak RM 5oo pada hari pertama tayangan’nya, tepat pukul 4.00 petang sabtu kemarin. Dengar cerita, kerusi pawagam fully booked sampai ada yang terpaksa pulang kehampaan, besar kemungkinan faktor orang duduk xdaya nak berdiri.
Filem HANTU LURAH KOPEK ada berkait rapat dengan filem COMPRESSORKU REKON & DRIVE SHAFT KU PATAH 3, juga arahan pengarah yang sama. Sesuai untuk tontonan seisi keluarga, kami jamin anda akan ketawa berdekah-dekah, bisa menghiburkan hati yang lara dek putus cinta.

Filem ini harus ditonton kerana lawak jenakanya segar dan mampu membuatkan penonton menjerit ketakutan melihat HANTU LURAH KOPEK. Dan sebahagian dialognya masih melekat dalam kepala. Jika dulu mungkin 'xpelah menda nak jadi' menjadi sebutan. Dan kini dalam HLK dialog 'kampang sie babi lahanat' ketika orang kampung sakan berbual, mungkin bakal menjadi ikutan.

Promo & trailer HANTU LURAH KOPEK  selepas ini. Nantikan review penuh filem ini sejurus kami pulang daripada rumah.
P*s: Dengar cerita, kerusi pawagam fully booked sampai ada yang terpaksa pulang kehampaan, besar kemungkinan faktor cuti sekolah.

preview HANTU LURAH KOPEK
 SAKSIKAN "HANTU LURAH KOPEK" DIPAWAGAM BERHAMPIRAN ANDA!!!!