Friday, June 18, 2010

xcidentila or excident maybe lango lari too


Td time nak g tgk piala mahkota 2010 team mane lupe yg berkesudahan  menang 3-0..kua rumah mcm bese sambil memecut slow kete ku…sampai kat simpang ketapang nah ko…jem xhingat nyer…ingatkan jem org nak tgk bola ke pe..aq pon niat nak u turn jer tp malas just follow je la..follow sbb nak isi minyak kat shell..minyak senteng kang xpasal2 isi minyak dlm botol…aq pon follow r slow2 sambil mencilukkat bahu jalan..sampai kat shell aq tgk lori ais tebalik…nah..lame dah aq xtgk xcident kat situ..aq pon on d way bayar tanyer r razak kuli yg jagee mesin duit tu..die ckp langa dgn org yg kua dr shell..so cite in the story die is nak kua sempang tu tgk dulu kiri kanan…yg tgh kat jalan lurus t upon consider r skit org nak kua simpang…2 2 bodoh…aq jgk yg cerdik..kua kua kua……
Xcident: lori ais
Tukang tgk: kiDx

7 comments:

Anonymous said...

tu bkn ker ko jd hulk kat pekan??
nge nge nge

sir ƙĭƉx said...

aq xjd hulk..aq jd batman 4ever

Anonymous said...

boh..jd spiderman r

Anonymous said...

superman r..pkai boxer br GEMPAK

sir ƙĭƉx said...

nie ape kne mengena dgn tajuk..hahaha

Anonymous said...

tuka tajok boh..patot pangil org tv3 ckp de org mengamuk kat pekan ri tue

Anonymous said...

aq xdan nak tgk xblk keje g time tu..
sie tol